INDOOR CLEANING:

Ons doel is de hoogste kwaliteit aan de meest correcte prijs en steeds met vertrouwde mensen!

 

Waarom schoonmaken?

Periodieke schoonmaak is van groot belang voor zowel het gebouw als de gebruiker ervan. De gebruiker dient zich geen zorgen te hoeven maken over de hygiëne van zijn of haar werkplek.

Het motto van west-clean is dat de gebruiker zijn werk kan uitvoeren in een frisse en hygiënische omgeving. 

Graag inventariseren wij uw wensen en behoeften naar gelang het gebruik van uw pand. Daarna leggen wij in een duidelijk en overzichtelijk werkschema de overeengekomen werkzaamheden vast zodat er ook bij eventuele inval de wenselijke kwaliteit gewaarborgd blijft.

voordelen van het schoonmaken van burelen in kantoren:

  1. Verbeterde hygiëne: Het regelmatig schoonmaken van burelen in kantoren helpt bij het verwijderen van ziektekiemen en bacteriën die zich kunnen ophopen op oppervlakken.

  2. Betere luchtkwaliteit: Het schoonmaken van stof, vuil en allergenen zoals pollen en dierenhaar draagt bij aan een schonere lucht en een betere werkomgeving voor medewerkers.

  3. Verminderd risico op letsel: Een goed onderhouden en schone werkplek zorgt voor minder kans op letsel en ongevallen.

  4. Professionele uitstraling: Een schone en nette werkplek geeft een professionele uitstraling en laat zien dat het bedrijf geeft om de gezondheid van medewerkers en bezoekers. 

Opkuis van nieuwbouwwoningen omvat het verwijderen van alle bouwresten, stof en puin in alle kamers van de woning. Dit omvat het stofzuigen en dweilen van vloeren, het afvegen van muren, het schoonmaken van ramen en het desinfecteren van sanitair. Het is belangrijk om een professionele schoonmaakdienst in te huren om ervoor te zorgen dat alle ongewenste deeltjes en sporen worden verwijderd.

 

Met vriendelijke groeten,

Evelien Wyffels - Duyvejonck Kevin